Món Esport
La FIFA es defensa de les acusacions de corrupció
  • CA

El president de la Federació Internacional d’Associacions Esportives (FIFA), Gianni Infantino, està sent investigat en el marc de la trama “FIFAGate”. Es tracta d’un pressumpte cas de corrupció durant el mandat de l’anterior president, Joseph Blatter, en el qual Infantino estaria relacionat. El fiscal del cas, Stefan Keller, acusa el màxim dirigent de la FIFA d’abús de poder, violació de secret de funcionari públic, assistència a infractors i obstaculització de l’acció penal. A més, les sospites sobre Infantino creixen per haver-se reunit amb el fiscal general de Suïssa anterior a Keller.

La FIFA ha emès un comunicat en el qual es defensen de totes les acusacions. Expliquen que reunir-se amb un fiscal durant una investigació com aquesta és “legal”, perquè, diuen, la mateixa FIFA era una part perjudicada pel cas. Així, el màxim organisme del futbol mundial justifica la reunió d’Infantino amb el fiscal general suís perquè li estaria mostrant “el suport de la FIFA a la investigació”



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Futbol i corrupció son inseparables. a agost 03, 2020 | 14:53
    Futbol i corrupció son inseparables. agost 03, 2020 | 14:53
    I ja des de les categories i clubs petits. Ho sap tot hom, i més els qui hi porten els seus fills o hi estan implicats. És putrefacte de dalt abaix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa