Món Esport
La FIFA permetrà cinc substitucions per equip en el retorn a la competició

La International Football Association Board (IFAB), responsable de les regles del futbol, ha aprovat una proposta de la FIFA perquè els equips puguin realitzar cinc canvis per partit fins al 2021, una mesura pensada per reduir el risc de lesions en la represa de les competicions després de l’aturada per la pandèmia del coronavirus.

La FIFA ha informat en un comunicat que aquesta mesura té “efecte immediat” i estarà vigent fins al 31 de desembre del 2020, encara que no descarta ampliar-la en un futur fins que s’acabin les competicions de la temporada 2020/21. A més, ha dit que l’aplicació de la mesura queda en mans de “l’organitzador de cada competició”. L’RFEF i LaLiga ja s’han mostrat d’acord a emprar-la en el futbol espanyol.

Per evitar més interrupcions en el joc, cada equip tindrà un màxim de tres oportunitats per realitzar canvis durant el partit. Si tots dos equips fan un canvi al mateix temps, comptarà com una de les tres oportunitats per a cada equip. A més, les substitucions i oportunitats no utilitzades es transferiran a la pròrroga, en cas que n’hi hagués.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa