Món Esport
Fernando Hierro serà el seleccionador espanyol durant el Mundial
  • CA

Fernando Hierro es farà càrrec de la selecció espanyola absoluta durant el Mundial de Rússia. Després de l’incendi provocat pel Reial Madrid amb l’anunci la contractació de Julen Lopetegui com el seu nou entrenador i de la destitució del seleccionador espanyol a dos dies del debut a la Copa del Món, la RFEF ha decidit que el director esportiu de la federació es faci càrrec de la ‘Roja’ durant el torneig.

El malagueny, exjugador del Reial Madrid, agafarà les regnes de la selecció absoluta aquest mateix dijous, en la vigília del primer partit oficial, davant la Portugal de Cristiano Ronaldo, i serà el màxim responsable de l’equip fins la finalització del Mundial, el proper 15 de juliol.

 

Hierro va tenir la seva primera experiència com entrenador al capdavant del Reial Oviedo, a la Segona Divisió, durant la temporada 2016-17, just abans de convertir-se en director esportiu de la Reial Federació Espanyola de Futbol. L’exmadridista va quedar a dos punts d’aconseguir classificar el conjunt asturià per al play-off d’ascens a Primera Divisió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa