Món Esport
Les jugadores de la selecció espanyola es presenten a la convocatòria

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha guanyat la batalla contra les jugadores que havien demanat no ser convocades amb la selecció. Després d’estudiar diverses mesures legals, les futbolistes han acabat veient que la RFEF tenia el poder d’acabar amb les seves carreres i s’han vist obligades a assistir a la convocatòria amb La Roja. Diverses jugadores del Reial Madrid, com la portera Misa, Olga Carmona o Tere Abelleira, s’han presentat a l’hotel de la concentració a la capital estatal, des del qual aniran després a València, on hi haurà les altres futbolistes, entre elles les del Futbol Club Barcelona.

Olga Carmona, després de convertir-se en campiona del món | Europa Press
Olga Carmona, després de convertir-se en campiona del món | Europa Press

Si bé és cert que la RFEF ha aconseguit el seu propòsit, ha quedat en evidència davant de tot el món. Les jugadores ja han respost amb un comunicat on asseguren que aquesta convocatòria ha estat en contra de la seva voluntat. A més a més, Misa, a l’arribada de l’hotel de Madrid, ha afirmat als mitjans de comunicació que no està contenta amb el fet d’haver estat inclosa a la llista de Montse Tomé. La nova seleccionadora, doncs, ha generat una situació extremadament incòmoda per a tothom, ja que haurà de dirigir un equip sencer que no està d’acord amb el fet de jugar amb aquest equip.

La RFEF emet un comunicat sobre la selecció espanyola femenina

D’altra banda, la RFEF ha emès un comunicat per aclarir el pla de viatge de la selecció, el qual ha canviat constantment durant les últimes hores. Per tal d’evitar la pressió mediàtica, la RFEF ha canviat el lloc dels entrenaments i, en comptes de concentrar-se a Madrid, on esperava tota la premsa, s’exercitaran a la localitat d’Oliva, a València. Les jugadores que han anat a Madrid viatjaran al País Valencià, on es trobaran amb les altres companyes. Cal tenir en compte que les instal·lacions d’Oliva no compten amb els equipaments pertinents, ja que per exemple no hi ha llum per entrenar a la tarda, però la RFEF ha tirat pel dret. Posteriorment, les jugadores aniran a Suècia, on disputaran un duel que despertarà moltíssima expectativa.Comentaris

  1. Icona del comentari de: TC a setembre 19, 2023 | 17:03
    TC setembre 19, 2023 | 17:03
    Una entrenadora que viola la dignidad de las jugadoras, el machismo no es sólo cosa de hombres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa