Món Esport
Jenni Hermoso esclata contra la RFEF i Montse Tomé

Jenni Hermoso continua sent una de les grans protagonistes de l’actualitat futbolística. El petó no consentit que li va fer Luis Rubiales, expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), va fer esclatar un cas que encara s’arrossega al dia d’avui, amb el darrer capítol de la convocatòria sorpresa de Montse Tomé, nova seleccionadora femenina. L’asturiana ha inclòs moltíssimes jugadores a la llista que havien demanat no ser convocades. De la mateixa manera, ha deixat fora Jenni Hermoso per “protegir-la”. La madrilenya ha mostrat el seu suport a les seves companyes i ha deixat entreveure que l’estratègia de la RFEF consisteix a marginar-la: “Protegir-me de què?”.

Montse Tomé, seleccionadora espanyola de futbol femení | RFEF
Montse Tomé, seleccionadora espanyola de futbol femení | RFEF

El comunicat de Jenni Hermoso sobre la convocatòria de Montse Tomé

Aquest és el comunicat íntegre que Jenni Hermoso ha compartit a les seves xarxes socials: “Fa setmanes, mesos, que busquem aquesta protecció que dins de la mateixa RFEF no hem pogut trobar. Les mateixes persones que ens demanen confiança són les que llancen una llista amb jugadores que han demanat no ser convocades. Les jugadores tenim molt clar que és una altra estratègia de divisió i manipulació per intimidar i amenaçar-nos amb repercussions legals i sancions econòmiques. Una altra prova indiscutible que demostra que res ha canviat al dia d’avui i que confirma la raó per la qual estem lluitant. Vull donar tot el meu suport a les meves companyes que s’han vist sorpreses i forçades a reaccionar davant una situació lamentable provocada per les persones que continuen prenent decisions dins de la RFEF.

També vull deixar una cosa molt clara. Avui s’ha intentat argumentar que l’ambient seria segur per a les meves companyes quan en la mateixa roda de premsa s’ha comunicat que no era convocada per protegir-me. Protegir-me de què? O de qui?”Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa