Món Esport
La Federació Espanyola sanciona Messi amb 600 euros per l’homenatge a Maradona
  • CA

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha decidit mantenir la targeta groga que Leo Messi va veure per homenatjar Diego Armando Maradona i, a més, ha aplicat una sanció de 600 euros al capità del Barça per una infracció de l’article 91 del Codi Disciplinari. El club blaugrana, per la seva banda, també ha estat multat amb 350 euros per la mateixa acció. L’entitat culer presentarà recurs al Comitè d’Apel·lació.

La sanció que la Federació Espanyola ha imposat a Messi pel seu homenatge a Maradona durant el partit del Barça contra l’Osasuna, quan l’argentí va treure’s la samarreta blaugrana per ensenyar-ne una del Newell’s Old Boys, ha estat la mínima que es pot aplicar en aquests casos. “El futbolista que aixequi la seva samarreta i exhibeixi qualsevol mena de publicitat, lema, llegenda, sigles, anagrames o dibuixos, siguin els que siguin els continguts i la finalitat de l’acció, serà sancionat, com a autor d’una falta greu, amb amonestació i una multa de fins a 3.000 euros”, especifica el reglament.

A l’acta del Barça-Osasuna, Mateu Lahoz, àrbitre del partit, va explicar amb molts detalls, més dels que és habitual, el que havia fet Messi després de marcar. “En el minut 73, el jugador (10) Messi Cuccittini, Lionel Andrés ha estat amonestat pel següent motiu: treure’s la samarreta, després de la consecució d’un gol, i mostrar una samarreta de l’equip Newell’s Old Boys, de la temporada 1993/94, amb el dorsal ‘10’ a l’esquena”, va fer constar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa