Dura sanció de la Federació Espanyola al Rayo Vallecano pels crits de la seva afició contra Zozúlia

La segona part del partit entre el Rayo Vallecano i l’Albacete, corresponent a la vintena jornada de la Segona Divisió espanyola, es jugarà a porta tancada, el club madrileny haurà de pagar una multa de 18.000 euros i es clausurarà parcialment i dos partits l’estadi de Vallecas pels càntics de la seva afecció contra el jugador del conjunt manxec Roman Zozúlia. Així ho ha acordat el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol després de l’ajornament del duel, amb empat sense gols (0-0), el passat 15 de desembre abans de l’inici de la represa.

En la seva resolució, Competició ha decidit proposar una multa de 18.000 euros perquè considera que el Rayo “no va ser capaç de col·laborar de manera eficaç en la repressió de les conductes violentes” i “no va identificar els autors dels càntics ni ha adoptat mesures contra aquests”, segons ha comunicat aquest divendres a través dels seus canals de comunicació oficials. Per aquest motiu, la Federació Espanyola ha acordat la clausura del sector de l’estadi de Vallecas des del qual es va cantar “Ets un nazi” i es van exhibir pancartes contra el davanter de l’Albacete.

A més, el Comitè en qüestió ha donat un termini de tres dies a LaLiga per remetre un informe i ha instat el Rayo Vallecano i l’Albacete a “proposar una data per a la celebració de la segona part del partit.

El Rayo Vallecano considera que la sanció és “injusta” i “atroç”

El Rayo Vallecano ha considerat “injustes” i una “atrocitat” les sancions que ha rebut pels incidents amb Roman Zozúlia. El president del club madrileny s’ha queixat en una compareixença davant els mitjans en la qual ha considerat que la seva entitat “és una víctima” i “està sent castigat i multat“. “´Es injust i per això ho he de denunciar com a president. El receptor d’aquestes pancartes no era Zozúlia, era jo. N’hi va haver tres i cap d’elles va ser autoritzada. Són indetectables per molts mitjans que posem”, ha assegurat Raúl Martín Presa.Més notícies

Cristiano Ronaldo: “Soc el millor, soc molt intel·ligent i no tinc defectes”

L'estrella portuguesa de la Juventus ha aprofitat les vacances per donar una entrevista molt personal

Abelardo, nou entrenador de l’Espanyol

El club blanc-i-blau anuncia l'encarregat de rellevar Pablo Machín per intentar aconseguir la permanència a la Primera Divisió espanyola

Nou comentari