Món Esport
La Federació Espanyola permetrà que hi hagi futbol els dilluns i els divendres
  • CA

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha expressat la seva “màxima satisfacció” per la sentència del jutjat del Mercantil de Madrid, que ha desestimat la demanda de LaLiga sobre els partits de la Lliga Santander i la Lliga SmartBank dels divendres i dilluns, i ha anunciat que permetrà que se celebrin fins al final d’aquesta temporada 2019/20.

“L’RFEF ha estat sempre convençuda que tenia la raó en aquest assumpte i des d’un primer moment va oferir a LaLiga la possibilitat de negociar amb llibertat. En aquest moment, la Federació vol destacar la petició del jutge, que valora molt positivament, que totes dues parts han de negociar amb bona fe”, ha indicat en un comunicat.

En aquest sentit, l’ens que presideix Luis Rubiales ha reiterat la seva “voluntat” de negociar amb bona fe i “amb lleialtat” per al futur. “L’RFEF vol mostrar amb nitidesa la seva bona voluntat, facilitant que la temporada pugui acabar sense problemes, mantenint l’esperit de concòrdia plasmat en el Palau de Viana amb LaLiga i el CSD“, ha recordat en al·lusió al protocol per al retorn dels entrenaments després de l’aturada per la COVID-19.

Per això, l’organisme que regeix el futbol espanyol ha ofert a LaLiga, “sense vincular-lo a l’inici de negociacions”, que es puguin disputar els partits de les dues lligues professionals els divendres i dilluns, i que s’incloguin en el calendari des de la represa de la competició i fins a la finalització d’aquesta temporada “sense sol·licitar res a canvi per aquest mes i mig”.

A més, l’RFEF ha assumit el compromís de mantenir aquesta predisposició per a l’inici de la pròxima temporada 2020/21 “atesa l’evolució de la situació sanitària i especialment si suposa que hagin de celebrar-se partits a porta tancada, confiant que la Lliga sàpiga valorar la predisposició mostrada per la RFEF i això pugui portar a un bon enteniment en el futur que resulti satisfactori per a tothom del futbol”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa