La Federació Catalana de Futbol aprova les dates d’inici de la temporada vinent

El curs 2020/21 començarà el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre

La Federació Catalana de Futbol ha aprovat les dates d’inici de competició del futbol i futbol sala per la temporada 2020/21. La junta directiva de l’ens que regeix el futbol català ha establert el calendari del curs vinent, que també estarà marcat pel coronavirus –encara que no en el mateix grau que el d’enguany– i ha fixat el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre com el d’arrencada de les competicions oficials d’àmbit territorial a Catalunya.

D’aquesta manera, la Primera, Segona i Tercera Catalana masculines i la Preferent i la Primera Divisió femenines aixecaran el teló el 3 i 4 d’octubre. Els grups de la Quarta Catalana, així com els de Divisió d’Honor i Preferent masculina i femenina en futbol base seran els següents a començar, el 10 i 11 d’octubre. També en futbol base, tota la Primera Divisió tant masculina com femenina ho farà el 17 i 18 d’octubre; mentre que la resta de categories del futbol amateur femení i formatives començaran el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre.

En futbol sala, la Divisió d’Honor i la Primera Catalana masculina i femenina s’encetaran el 3 d’octubre, així com també totes les categories màximes de Divisió d’Honor, en la base. Per la seva banda, la Segona Catalana masculina i femenina i la Tercera Catalana ho faran el 17 d’octubre, dia en què també viuran la primera jornada de lliga la resta de categories del futbol sala base.

En tots els casos hi haurà com a dates de descans el Nadal, sense competició els caps de setmana del 27 de desembre i el 3 de gener, així com la Setmana Santa, amb aturada el 4 d’abril. Tanmateix, s’habilitaran com a dates per competir el pont de la Puríssima, el 6 de desembre, i també el Carnestoltes, el 14 de febrer, amb motiu de la situació extraordinària produïda per la crisi sanitària de la Covid-19, que ha obligat a confeccionar uns calendaris més compactes.

Aquestes dates estan subjectes a possibles modificacions, en cas de no poder començar les competicions per motius sanitaris.

Més informació

Nou comentari