Món Esport
La Federació Catalana destinarà 6,8 milions d’euros per ajudar els clubs i els federats
  • CA

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat aquest dijous que ha aprovat un pla econòmic extraordinari de 6.837.383 euros d’ajuts als clubs, federats i federades, per pal·liar la situació derivada de la crisi pel coronavirus. “La decisió, validada en la reunió telemàtica de la junta directiva corresponent al mes de juny, permet l’activació del paquet d’impuls econòmic més important i ambiciós de la història del futbol i el futbol sala català, adaptat a la nova situació que afronten totes les entitats, amb diverses mesures d’impacte”, ha informat l’ens a través d’un comunicat.

Entre les mesures aprovades per l’equip directiu liderat per Joan Soteras s’hi troben el pagament íntegre de les campanyes Tots som un equip i #Orgullosa de la temporada 2019/20, la reducció de la Mutualitat per tots els federats i federades en el curs vinent, bonificacions en les quotes i el Portal del Federat i el manteniment total de les campanyes federatives. “La projecció i el càlcul del pla econòmic extraordinari s’ha realitzat d’acord amb les dades de clubs, federats i competicions corresponents a la temporada 2019/20 i podrà tenir variacions en funció del nombre d’equips o la tipologia dels grups de competició de cara al pròxim curs”, ha informat l’FCF.

“Som conscients de la conjuntura complicada per la qual passen els nostres clubs i federats. La nostra obligació és donar-los suport en aquests moments, no només amb bones paraules. Des de la Federació treballem amb fets per tal que els diferents col·lectius, de forma transversal, pugin fer allò que més els agrada: jugar a futbol o futbol sala”, ha declarat Joan Soteras als mitjans de la Federació Catalana de Futbol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa