Món Esport
La Federació Catalana ajorna la Gala de les Estrelles amb motiu de la sentència del procés

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat aquest divendres que ha decidit ajornar la vuitena edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català, que premiarà Gerard Piqué i Aitana Bonmatí com als millors jugadors de la temporada passada. La cerimònia estava prevista pel pròxim dilluns 14 d’octubre, quan el Tribunal Suprem té la intenció dictar la sentència del judici al procés i el poble català de mobilitzar-se com a resposta.

“Aquesta és una mesura preventiva, a causa dels fets que previsiblement poden tenir lloc els propers dies en relació amb la situació que viu Catalunya, i atès que no es troba garantida l’atenció informativa adequada a les característiques de l’esdeveniment”, ha comunicat l’FCF, que encara no ha informat de la nova data de la celebració de la festa que premia els millors esportistes del futbol i futbol sala català.

El comunicat de l’FCF

“La Federació Catalana de Futbol comunica l’ajornament de la 8a Gala de les Estrelles del Futbol Català, que s’havia de celebrar el pròxim dilluns 14 d’octubre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, de Barcelona. Aquesta és una mesura preventiva, a causa dels fets que previsiblement poden tenir lloc els propers dies en relació amb la situació que viu Catalunya, i atès que no es troba garantida l’atenció informativa adequada a les característiques de l’esdeveniment. Pròximament, l’FCF informarà de la nova data i horari en què se celebrarà la 8a Gala de les Estrelles, que premia amb caràcter anual els i les millors esportistes del futbol i el futbol sala català”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa