Fali, exjugador del Barça, es nega a passar les proves del coronavirus

El central del Cadis prioritza la seva salut i la dels seus familiars: no tornarà fins que hi hagi garanties o una vacuna

Polèmica al futbol espanyol. Després que aquest dimarts la plantilla i el cos tècnic de l’Eibar emetessin un comunicat en el qual van exterioritzar els seus dubtes en relació amb el retorn del futbol, un jugador del Cadis, Fali, ex del Nàstic i del filial del Barça, no s’ha presentat a les proves de coronavirus que el seu equip, primer classificat de la Segona Divisió, ha realitzat aquest dimecres.

“Si he de deixar el futbol amb 26 anys el deixo, però jo no tornaré fins que no hi hagi una vacuna o garanties”, va avisar el central fa unes setmanes. Dit i fet. Fali no s’ha presentat als tests que el Cadis ha començat a fer a la plantilla de l’equip que dirigeix Álvaro Cervera. De moment, el club andalús no ha pres cap mesura contra el jugador, però segons han informat mitjans de comunicació locals podria apartar-lo de l’equip o rescindir el seu contracte per indisciplina.

El central ha estat coherent amb les seves paraules: té por, no vol posar la seva salut ni la dels seus familiars en risc i, per tant, ha decidit que no tornarà fins que la pandèmia hagi finalitzat o s’hagi trobat una vacuna. Si això ha d’implicar que no pugui lluitar per jugar a Primera Divisió per primera vegada en la seva carrera, ho acceptarà.

Més informació

Nou comentari