Món Esport
L’exblaugrana Nolito, al rescat del Celta
  • CA

El Celta ha incorporat aquest dijous un futbolista important per lluitar per la salvació. El conjunt gallec ha oficialitzat l’arribada de Manuel Agudo ‘Nolito’, que tornarà a Balaídos procedent del Sevilla. L’exjugador del Barça estarà a disposició d’Òscar Garcia Junyent de cara al pròxim partit del seu nou equip, contra l’Alabès.

“Nolito ha viatjat aquest matí a Vigo per sotmetre’s a les proves mèdiques i segellar la seva incorporació immediata al Celta”, ha informat el club andalús a través de les xarxes socials. “El nou reforç per al tram final de l’actual temporada no podia ser més il·lusionant. El Celta i el Sevilla han arribat a un acord perquè Nolito s’incorpori de forma immediata a la família celeste pendent de superar el reconeixement mèdic i ultimar detalls contractuals”, ha confirmat l’entitat gallega.

La lesió de llarga durada de Sergio Álvarez (porter) ha permès al Celta, a només dos punts de la zona de descens, incorporar un futbolista i l’equip de Balaídos no ha desaprofitat l’oportunitat. Nolito, per la seva banda, no estava entrant en els plans de Julen Lopetegui i ara tindrà l’oportunitat de tornar a sentir-se important en un equip en què ja va jugar tres temporades (del 2013 al 2016), abans de fitxar pel Manchester City.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa