El cas de l’examen d’italià de Suárez acaba amb quatre inhabilitacions

El fiscal de Perusa, Raffaele Cantone, ha conclòs que l’examen que Luis Suárez va realitzar per obtenir la ciutadania italiana va ser “una farsa” i el seu dictamen ha provocat la suspensió de diversos alts càrrecs de la universitat de la ciutat italiana. El davanter uruguaià va arribar a la ciutat italiana el 17 de setembre per realitzar un examen d’idioma vinculat a una sol·licitud de ciutadania italiana que hauria facilitat la seva arribada a la Juventus, un fitxatge que finalment no es va produir.

En un comunicat, el fiscal de Perusa, Raffaele Cantone, ha denunciat que “els temes de l’examen es van comunicar amb anticipació al jugador” i que la nota es va decidir abans de la realització de la prova. Així, l’examen va ser una “farsa” que la universitat va disposar per donar cabuda a les sol·licituds provinents de la Juventus i assegurar “una devolució de publicitat positiva”.

Per això, la rectora de la universitat, Giuliana Grego, ha estat suspesa durant vuit mesos per violació del secret professional amb ànim de lucre i diversos delictes de falsificació de documents oficials. La mateixa sanció pels mateixos delictes s’ha imposat al director general de la universitat, Simone Olivieri, a la professora d’italià de Suárez, Stefania Spina, i a l’examinador Lorenzo Rocca.

Cantone ha avançat que la seva oficina també està investigant proves que demostren que els dirigents de la Juventus van exercir pressió indeguda per “accelerar” la sol·licitud de ciutadania italiana de Suárez.Més notícies

Suárez: “Em preocupa Messi, però crec que tirarà endavant”

El davanter uruguaià analitza la situació de l’argentí al Barça

La celebració de Luis Suárez per la victòria contra el Barça

L'actual davanter de l'Atlètic de Madrid no ha ocultat haver-se alegrat de la victòria dels seus companys sobre el seu exequip

Comentaris

    Cal dir-ho Desembre 04, 2020 | 21:37
    Quina vergonya. També per al FCBarcelona.

Nou comentari