Món Esport
Final inesperat: el Depor es carrega el Fuenla i l’Elx, al play-off d’ascens (2-1)
  • CA

Quan un segueix una sèrie de televisió durant setmanes, mesos o anys, acostuma a agrair els girs de guió, les sorpreses, els punts d’inflexió, els moments de màxima tensió i, sobretot, un final inesperat que deixi a tothom bocabadat. El dia d’avui ja es pot dir que el culebrot del Deportivo-Fuenlabrada ha estat la sèrie perfecta. Després de més de dues setmanes d’endarrerir el partit pels casos de coronavirus a la plantilla dels madrilenys, un Depor que no es jugava res ha vençut el Fuenla i l’ha deixat sense play-off (2-1). L’Elx, eternament agraït.

Després que el capità del Deportivo, Álex Bergantiños, hagués estat acusat d’intentar arreglar el partit per una nota de veu de WhatsApp al grup del primer equip on deia, literalment, “parlarem amb el Fuenla, farem el paripé i potser els deixem guanyar el partit”, quan els madrilenys s’han avançat, semblava tot dat i beneït. Pathé Ciss, quan passaven tot just deu minuts d’enfrontament ha fet el primer. És probable que el Fuenla s’hagi confiat i això els ha condemnat. El Depor, equip ja de Segona B, sense res en joc, ha tret tot l’honor propi a les acaballes del partit i dos gols de Claudio Beauvue han ensorrat els somnis dels madrilenys. A més, per acabar-ho d’adobar, la diana de la victòria ha estat de penal dubtós a l’últim segon.

Hi haurà qui pensi que el Fuenlabrada ja s’ho mereix. Després d’haver viatjat a Galícia amb més de la meitat de la plantilla positiva per coronavirus, són molts els qui consideren que els madrilenys són els principals culpables d’aquest serial. De fet, l’Elx, l’equip que s’ha acabat classificant per a la promoció d’ascens a Primera gràcies a la victòria gallega, ho havia repetit en moltes ocasions. Quan una sèrie acaba, però, cal mirar endavant i aquesta tindrà un spin-off molt emocionant: el play-off que enfrontarà a les semifinals Saragossa i Elx i Girona i Almeria i que començarà, si no hi ha cap altre gir de guió inesperat, el pròxim dijous 13 d’agost.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa