L’Espanyol compensa els socis amb abonaments gratuïts

El club blanc-i-blau vol agrair la fidelitat als pericos després d'una temporada nefasta

L’Espanyol ha presentat la campanya d’abonaments de la temporada 2020-2021 amb una gran novetat: la gratuïtat del seient a Cornellà-El Prat per a aquells socis que van continuar fidels al club durant l’aturada pel coronavirus. A més, aquells qui s’abonin de nou aquest curs vinent només pagaran la meitat del preu de l’any passat. 

D’aquesta manera, el club vol compensar el descens a Segona Divisió i vol assegurar-se que l’estadi podrà comptar amb públic la temporada vinent. Cal recordar que Cornellà-El Prat és el camp amb l’assistència mitjana més baixa de tota la Lliga i, a Segona, això es pot complicar encara més. També es vol compensar el temps d’aturada per la Covid-19 i els partits sense públic, així com celebrar el 120è aniversari del club.

Actualment, l’Espanyol compta amb uns 28.000 abonats, mentre que l’objectiu per a la pròxima campanya és superar la xifra dels 30.000. A més a més, el club també compta amb mesures per retornar els diners als socis si no poden assistir al camp per complicacions i restriccions de la pandèmia del coronavirus.

Més informació

Nou comentari