Món Esport
Espanya esclafa Alemanya i es classifica per a la ‘final four’ de la Nations League (6-0)
  • CA

La selecció espanyola ha esclafat Alemanya i s’ha classificat per a la final four de la Nations League (6-0). Espanya ha superat la decepció de la passada edició, en què no va aconseguir segellar el passi per a la fase decisiva de la competició organitzada per la UEFA, amb un triomf molt contundent davant un dels millors combinats d’Europa, Die Mannschaft. Álvaro Morata, Ferran Torres –amb un hat-trick–, Rodri i Mikel Oyarzabal han marcat les dianes de La Roja.

Després de l’empat inesperat contra Suïssa, l’equip de Luis Enrique s’ho jugava tot a una carta i contra una de les millors seleccions del món. A Espanya només li valia la victòria en el compromís que s’ha disputat a La Cartuja. Ha superat la prova de foc amb nota. Ha vençut i, després de força temps, convençut. Ha dominat Alemanya, ha fet una pressió després de pèrdua molt bona i s’ha mostrat ferotge a l’àrea rival. Les lesions de Sergio Canales i Sergio Ramos han estat les úniques males notícies d’una nit molt bona per als interessos espanyols.

D’aquesta forma, la selecció espanyola ha esvaït els dubtes que l’acompanyaven i la Lliga de les Nacions ja coneix la meitat de les seleccions participants en la final four decisiva: França i la mateixa Espanya. Aquest dimecres se sabran els altres dos conjunts que s’hi classificaran. Bèlgica i Itàlia són les principals favorites dels altres grups, però encara no hi ha res definitiu. Dinamarca i Holanda, respectivament, també tenen opcions d’encarregar el bitllet cap a la pròxima fase.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi Tururú a novembre 17, 2020 | 23:34
    Jordi Tururú novembre 17, 2020 | 23:34
    Olé
  2. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a novembre 18, 2020 | 06:47
    Doctor Strangelove novembre 18, 2020 | 06:47
    Així qui no vol ser Espanyol? Només els que no els hi agrada el futbol? Doc.
  3. Icona del comentari de: un talp a novembre 18, 2020 | 09:28
    un talp novembre 18, 2020 | 09:28
    Espanya a la "nations" ? Facin el favor de pensar una mica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa