Escàndol al futbol andorrà

S'investiga una possible entesa entre els jugadors de l'Escaldes i el Sant Julià per repartir-se Copa i Lliga

La Federació Andorrana de Futbol, la UEFA i la policia del país estan investigant l’Inter Escaldes i el Sant Julià, dos equips de la Lliga andorrana de futbol, per ser sospitosos d’haver pactat resultats entre ells dos i acabar-se repartint la Copa de la Constitució i la Lliga, segons El diari d’Andorra. Finalment però, l’Escaldes acabaria guanyant el doblet, així que l’acord no hauria arribat a completar-se.

En el primer partit entre ambdós clubs, de Lliga, el Sant Julià va presentar una alineació sospitosa, plena de suplents i jugant amb una actitud poc competitiva, i l’Escaldes va vèncer per 3-0, cosa que els va apropar al títol de la regularitat. En canvi, en el partit de Copa, on es van tornar a enfrontar de forma directa, els campions de Lliga no van deixar-se guanyar i la sospita arriba quan els futbolistes del Sant Julià els van demanar explicacions.

“Nosaltres vam jugar al 30%”, va recriminar un jugador d’un equip a l’altre i així ho va fer constar l’àrbitre a l’acta del partit. Aquell duel el va acabar vencent l’Escaldes i van eliminar el Sant Julià i els futbolistes d’aquest darrer conjunt van mostrar-se nerviosos i indignats amb els seus rivals. El cas està sota vigilància i, en cas de confirmar-se, comportaria sancions molt greus per als dos clubs.

Més informació

Nou comentari