Món Esport
Es confirmen els pitjors presagis: Neymar, dos mesos i mig de baixa
  • CA
Neymar, durant un partit amb el PSG. | EFE

Alguns creuran que és quelcom que ha determinat el destí; d’altres preferiran dir-li casualitat. La realitat, però, és que des que Neymar Jr va marxar del Barça les coses no li van massa bé per culpa de les lesions. L’extrem es va fer mal un altre cop al cinquè metatarsià del peu dret durant un partit de Copa contra l’Estrasburg i aquest dimecres ha sabut que haurà d’estar deu setmanes fora dels terrenys de joc.

 

Neymar Jr, que té la mateixa lesió que la temporada passada, evitarà la sala d’operacions i optarà per un tractament conservador que li ha proposat “un equip d’experts mèdics reconeguts mundialment”. Fa un any sí que va acudir el quiròfan després de ser pressionat per la Confederació Brasilera de Futbol, que volia que estigués en les millors condicions per al Mundial de Rússia, però el futbolista “està completament d’acord” a seguir les indicacions del seu club, que li ha donat “tot el suport del món” mitjançant un comunicat.

 

Les conseqüències en l’àmbit esportiu per al PSG seran devastadores. Líder indiscutible de la Ligue 1, viu a la Copa de França i eliminat a la Copa de la Lliga pel modest Guingamp, el conjunt parisenc haurà de trobar un nou referent per superar la difícil eliminatòria de vuitens de final de Champions contra el Manchester United. Els red devils han tornat a néixer després de l’acomiadament de José Mourinho i posaran les coses molt difícils als parisencs el 12 de febrer (Old Trafford) i el 6 de març (Parc dels Prínceps). Neymar també arribarà just a una possible eliminatòria continental de quarts de final, però en principi no hauria de tenir problemes per participar en la Copa Amèrica del 2019 amb el Brasil.

 

El comunicat del PSG

 

“El dimarts a la nit, en el centre d’entrenament Ooredoo, el PSG va reunir un grup d’experts mèdics mundialment reconeguts per avaluar la lesió al peu dret que afecta Neymar des del partit de setzens de final de la Copa de França, disputat davant l’Estrasburg el 23 de gener.

 

Després de l’intercanvi d’opinions dels especialistes es va arribar a un consens per a proposar a Neymar un tractament conservador en la seva lesió del cinquè metatarsià dret. Informat d’aquesta recomanació, l’atacant internacional brasiler del PSG va estar completament d’acord amb el protocol.

 

En conseqüència, el retorn de Neymar als terrenys de joc s’espera d’aquí a deu setmanes. El PSG vol mostrar al seu jugador tot el seu afecte, el seu fort suport i el major dels ànims per superar aquesta lesió amb el coratge i la determinació que sempre ha tingut”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa