Món Esport
Els equips catalans coneixen els seus rivals a la primera ronda de la Copa del Rei
  • CA

Els equips catalans que participaran en la primera ronda de la fase final de la Copa del Rei 2020/21 han conegut els seus primers rivals aquest dilluns, en el sorteig que la Federació Espanyola de Futbol, organitzadora de la competició, ha celebrat a l’estadi La Cartuja de Sevilla. L’atzar, de fet, ha aparellat dos equips del país, l’Espanyol i el Llagostera, que disputaran l’únic derbi català de la primera ronda.

Els altres dos conjunts de Segona, el Sabadell i el Girona, s’enfrontaran al CD Ibiza Islas Pitiusas i el Gimnástica Segoviana, respectivament. Les altres eliminatòries amb participació catalana seran Terrassa-València, Poblense-Olot, Marino-Cornellà i Marbella-Lleida. En la primera ronda, que es disputarà a mitjan desembre, hi participaran 112 equips: 16 de Primera –tots menys el Barça, l’Athletic Club, la Reial Societat i el Madrid, participants de la Supercopa d’Espanya–, els 22 de Segona, 46 de Segona B, 14 de Tercera, els quatre semifinalistes de la Copa RFEF i els 10 campions de les eliminatòries classificatòries.

Els compromisos de la primera ronda, com tota la competició amb excepció de la semifinal, seran a partit únic. Es disputaran en els camps dels equips de categoria inferior i, en cas que dos conjunts juguin en la mateixa, el local serà el que primer hagi sortit en el sorteig. Els guanyadors de les eliminatòries passaran a la segona ronda, que es jugarà a principis de gener. El Barça no s’afegirà a la competició fins a la tercera, corresponent als setzens de final.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa