Món Esport
Els equips catalans ja tenen rival per a la segona ronda de la Copa
  • CA

Els equips catalans classificats per a la segona ronda de la Copa del Rei, que es disputarà a partit únic els dies 5, 6 i 7 de gener, han conegut aquest divendres els seus rivals. Sense cap mena de dubte, la grossa li ha tocat al Cornellà. Després de sobreviure a la seva odissea a Tenerife, els del Baix Llobregat han estat aparellats amb el millor equip de la competició, l’Atlètic de Madrid.

D’altra banda, l’Espanyol, el Sabadell i el Girona, els tres equips catalans de Segona, s’enfrontaran al Burgos, el Penya Esportiva Santa Eulària i el Lugo, respectivament. Els gironins es veuran les cares amb un rival de la seva categoria, però com a mínim l’ordre d’extracció de les boles permetrà als de Francisco disputarà l’eliminatòria a Montilivi. Per últim, si l’Olot elimina el Poblenc, jugarà contra l’Osasuna.

La segona ronda de la Copa es jugarà a partit únic els dies 5, 6 i 7 de gener. Cal recordar que el Barça, el Madrid, l’Athletic Club i la Reial Societat, els quatre participants de la Supercopa d’Espanya, s’afegiran a la competició a la pròxima eliminatòria, és a dir, als setzens de final.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa