Món Esport
L’emotiva carta de Víctor Valdés a Casillas després del seu infart

Víctor Valdés no és una persona a la qual li agradin massa les xarxes socials. Després de retirar-se, l’exporter del Barça va aprofitar l’avinentesa per abandonar tot el focus mediàtic que acompanya el món del futbol d’elit per gaudir de l’esport des d’un lloc més íntim. L’actual entrenador de l’ED Moratalaz, equip madrileny, ha reaparegut a Instagram i ha publicat la seva primera fotografia per una ocasió especial: Valdés ha escrit una carta a Iker Casillas, que el passat dimecres va patir un atac de cor. La vida del futbolista del Porto no està en perill, però tot i això el món del futbol s’ha bolcat amb ell i li ha enviat missatges de suport.

La carta de Valdés a Casillas

Estimat Iker, estimat amic.

En aquest món del futbol, uns trien ser porter i uns altres han d’aprendre a ser-ho amb els seus defectes i les seves virtuts.

Tu ets i seràs sempre d’aquells que neixen amb un guant en cada mà, aquest ídol en el qual resideixen les qualitats innates que la resta han d’aconseguir, aquests ídols en els quals uns altres menys capacitats es fixen somiant que algun dia puguin alçar, com tu, el trofeu que et reconeix com el millor, el nostre campió del món amb l’1 a l’esquena.

Ets, i per sempre seràs, la força i la motivació d’allò que tot porter sota pals somia ser, algú capaç de volar més alt i més llarg que tots junts alhora, transformant l’impensable en possible, executant a la perfecció allò pel que sospirem en cada acció pròxima a les nostres xarxes, aquesta magnífica parada. Parades que només tu dominaves, en terrenys exclusius per als escollits i tocats per la “vareta màgica”.

Amic meu, és inevitable emocionar-me en escriure aquestes línies recordant el que hem viscut, admirant amb certa nostàlgia aquells grans enfrontaments en els quals per descomptat tenir-te davant em feia valorar tot molt més, i sense tu saber-ho, per tot el que en cada entrenament junts m’aportaves. Tot un país t’aclamava pels seus carrers.

Estimat Iker, estimat amic, com a porters que som acceptem sense temor i amb el valor que ens identifica aquest perill que la vida decideix portar prop de la nostra àrea, i en aquesta ocasió és més que una simple parada. El teu cor, aquest que encara continua bategant pel bé d’aquells que avui somien amb aconseguir el que un dia vas ser, et reclama, i jo com a amic i rival d’èpoques passades t’animo que siguis de nou aquest lleó blanc però aquesta vegada darrere de la línia de banda.

És el teu llegat el que et defineix, i aquest ja és històric.

Sempre en els meus pensaments, de porter a porter.

La Doble.

V.V.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Víctor ha querido dedicar unas palabras a su amigo @ikercasillas : Querido Iker, Querido amigo. En este mundo del fútbol, unos eligen ser portero, otros sin embargo deben aprender a serlo con sus defectos y sus virtudes. Tú, eres y serás siempre de aquellos que nacen con un guante en cada palma de su mano, ese ídolo en el que residen las cualidades innatas que el resto deben alcanzar, esos ídolos en los que otros menos capacitados se fijan soñando que algún día puedan alzar, como tú, el trofeo que te reconoce como el mejor, nuestro campeón del mundo con el 1 a la espalda. Eres, y por siempre serás la fuerza y la motivación de aquello que todo portero bajo palos sueña ser, alguien capaz de volar más alto y más largo que todos juntos a la vez, transformando lo impensable en posible, ejecutando a la perfección aquello por lo que suspiramos en cada acción cercana a nuestras redes, esa magnífica parada. Paradas que solo tú dominabas, en terrenos exclusivos para los elegidos , o a los que la “varita mágica” tocaba. Amigo mío, es inevitable emocionarme al escribir estas líneas recordando lo vivido, admirando con cierta nostalgia aquellos grandes enfrentamientos en los que por supuesto tenerte delante me hacía valorar todo mucho más, y sin tú saberlo, por lo mucho que en cada entrenamiento juntos me aportabas. Todo un país por sus calles te aclamaba. Querido Iker, querido amigo, como porteros que somos aceptamos sin temor y con el valor que nos identifica, ese peligro que la vida decide traer cerca de nuestra área, y en esta ocasión es más que una simple parada. Tu corazón, ese que todavía sigue latiendo por el bien de aquellos que hoy sueñan con alcanzar lo que un día fuiste, te reclama, y yo como amigo y rival de épocas pasadas, te animo a que seas de nuevo ese león blanco pero esta vez, detrás de la línea de banda. Es tu legado el que te define, y ese ya es histórico. Siempre en mis pensamientos, de portero a portero. La Doble. V.V.

A post shared by Victor Valdes Team (@victorvaldesteam) onMés notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa