La mort de Diego Armando Maradona ha provocat una gran quantitat de reaccions a les xarxes socials. L’impacte de la notícia, és clar, encara ha estat més gran a l’Argentina. En aquest context, l’Associació del Futbol Argentí ha fet una publicació amb un emotiu vídeo per recordar la transcendència de la figura d’El Pelusa. Les imatges dels seus grans èxits esportius s’enllacen amb un discurs commovedor per aconseguir un contingut audiovisual que permet entre molt bé el significat del mític ‘10’ per al poble argentí.Més notícies

El Camp Nou, de dol per Maradona

El Barça informa que les banderes del seu estadi onegen a mig cap en senyal de dol

El Nàpols posarà el nom de Maradona al seu estadi

El president del club italià, Aurelio De Laurentiis, ho confirma a través d’un comunicat

Comentaris

  Ramon Novembre 26, 2020 | 18:40
  Maradona és un mite nacionalista argentí perquè va fer-li un gran gol als anglesos després que aquests els rebreguessin a les Falkland quan la junta militar les va envair. No m'entra al cap des de quin punt de vista hauríem de participar nosaltres, els catalans, de la perspectiva nacionalista dels generals Videla, Galtieri, etc.
  Ramon Novembre 26, 2020 | 18:42
  Ricky Gervais diu que la guerra amb millor banda sonora, sens dubte, la de Vietnam. La que té un final més èpic, la Segona Mundial. Però que la seva preferida és la de les Falkland. La resumeix molt bé: "Els seus míssils arribaven a 9 milles, els nostres a 15, per tant només ens calia situar els vaixells a una distància entremig".
  Ramon Novembre 26, 2020 | 18:45
  Però hi va haver una altra tàctica tant o més eficaç. Els anglesos van fletar un vaixell curull de gurkhes. I van llançar pasquins damunt les posicions argentines explicant la mena de bèsties pardes que eren aquells indis que tallaven el cap d'un bou d'una ganivetada. Els argentins van capitular ipso facto. A mig trajecte ja van fer girar cua aquell vaixell.
  Ramon Novembre 26, 2020 | 18:47
  Un dels míssils de Sa Majestat va fer miques un vaixell argentí. Belgrano, crec. Centenars de morts. Però al cap d'hores els radars anglesos van confondre una balena per una altra nau enemiga. Grans manifestacions a animalistes a Londres protestant per la segona acció. Com pot un català no ser anglòfil?

Nou comentari