Món Esport
Els ultres de la Lazio “no admeten dones” a les primeres files de la ‘Corba Nord’
  • CA

Els ultres de la Lazio tornen a escena amb un missatge masclista. En la prèvia de la visita del Nàpols, corresponent a la primera jornada de la Serie A, el grup biancocelesti va repartir un conjunt d’octavetes que incloïen un text que, sense escrúpols, prohibia la presència de dones a les primeres files de la corba nord.

 

“La corba nord representa un lloc sagrat per a nosaltres, un ambient amb un codi no escric que s’ha de respectar. Des de sempre, les primeres files les hem viscut com si fossin una trinxera i dins d’ella no hi admetem dones, esposes ni núvies, a qui convidem a posicionar-se a partir de la desena fila. Els que decideixin acudir a l’estadi com a alternativa al despreocupat i romàntic dia a la Villa Borghese que vagin a altres sectors de l’estadi”.

 

 

Davant la situació, el club s’ha pronunciat en contra del missatge afirmant que “sempre hem repudiat qualsevol tipus de discriminació”. “En el gol nord sabem que sempre hi ha hagut presència femenina, tot i que no en molta proporció. Les aficionades de la Lazio són moltíssimes i es fan escoltar. El fulletó que va aparèixer ahir és una iniciativa fallida d’una minoria”, va explicar Arturo Diaconale, director de comunicació de l’entitat italiana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa