Món Esport
Els propietaris del Manchester City i del Girona compren un equip xinès
  • CA
Instal·lacions del Melbourne City.
Instal·lacions del Melbourne City. | CITY FOOTBALL GROUP

El City Football Group (CFG) segueix el seu procés d’expansió. Els propietaris àrabs del Manchester City han anunciat la compra del Sichuan Jiuniu FC, equip amb seu a Chengdu que actualment milita a la tercera divisió xinesa i que té com a particularitat principal la seva gran inversió en el seu futbol formatiu i la seva pedrera (el seu primer equip està format exclusivament per jugadors nacionals).

 

“Avui comença un nou i emocionant capítol en el creixement de City Football Group. La Xina és un mercat futbolístic extremadament important en el qual ja fa temps que ens estàvem fixant. Creiem fermament en el futur del futbol al país asiàtic. Estem assumint un compromís sostenible a llarg termini per fer créixer el Sichuan Jiuniu FC i fomentar el talent futbolístic xinès”, ha expressat Ferran Soriano, director executiu de CFG, mitjançant un comunicat.

 

El Sichuan Jiuniu FC juga els seus partits com a local en un estadi amb capacitat per a 27.000 persones. La temporada xinesa començarà el mes de març, quan el nou equip dels propietaris àrabs del City de Guardiola i del Girona iniciarà una nova etapa esportiva. Nou pas endavant de la Xina, que els darrers anys ha invertit molts diners en el futbol i ha compaginat els fitxatges de prestigiosos jugadors i entrenadors internacionals amb el foment de l’esport local.

 

El City Football Group ja és propietari de set equips: Manchester City (Anglaterra), Girona (Catalunya), New York City (Estats Units), Melbourne City (Austràlia), Yokohama Marinos (Japó), Atlètic Torque (Uruguai) i Sichuan Jiuniu FC. A més, el grup també té un “acord de col·laboració” amb l’Atlético Venezuela (Veneçuela).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa