Món Esport
Els futbolistes espanyols segueixen plantant cara a Tebas: “No anirem a jugar als Estats Units”
  • CA

El Girona-Barça dels Estats Units fa uns dies que està estancat. Javier Tebas no es fa enrere tot i les negatives de la FIFA i la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i vol que la temporada 2018/19 sigui la primera en què un partit de la Lliga Santander es juga lluny del territori espanyol. L’Associació de Futbolistes Espanyols és un altre dels estaments que també posa traves a la celebració del derbi català a Miami i el seu president, David Aganzo, no ha parat de deixar-ho clar amb totes les seves declaracions.

 

“Ho hem dit 200 milions de vegades. Els jugadors no aniran a jugar aquests partits. Nosaltres tenim clar que hem de defensar els nostres companys, i els capitans ja van dir que són ells els que decideixen. No permetrem quelcom que els futbolistes no vulguin”, ha valorat Aganzo durant la presentació de la primera edició del premi Carlos Matallanas de novel·la breu.

 

Després d’uns dies de silenci, un dels actors de la negociació per exportar partits de Lliga als Estats Units s’ha tornat a pronunciar. De moment, cap de les parts del conflicte té intenció de cedir, fet pel qual el Girona-Barça de la segona volta segueix encaminant-se cap a Montilivi.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa