Món Esport
El Superclàssic de la final de la Copa Libertadores, ajornat per la pluja
La Bombonera, estadi del Boca Juniors, abans de la final de la Copa Libertadores.
La Bombonera, estadi del Boca Juniors, abans de la final de la Copa Libertadores. | EFE

La final somiada haurà de seguir esperant. El partit d’anada de la final de la Copa Libertadores entre Boca Juniors i River Plate ha estat suspesa com a conseqüència de les fortes pluges que des de les 6 del matí estant caient sobre Buenos Aires. Així, el Superclàssic argentí no es disputarà a les 9 de la nit d’aquest dissabte (hora catalana), sinó que en principi es jugarà aquest diumenge una hora abans, a les 20.00 hores catalanes, tot i que per a demà també hi ha previstos alguns aiguats.

 

 

L’àrbitre Roberto Tobar ha decidit suspendre el partit en veure que la gespa de La Bombonera estava impracticable. La pluja no ha parat en cap moment del dia i les condicions no eren favorables a la celebració d’un gran espectacle. El xilè ho ha comunicat als presidents d’ambdós conjunts i, juntament amb els directius de la Confederació Sud-Americana de Futbol (Conmebol), han decidit el nou horari.

 

El primer partit de la final entre Boca Juniors i River Plate, que paralitzarà l’Argentina, es podrà seguir a Catalunya a través del canal #Vamos.Nou comentari

Comparteix