Món Esport
El River, expedientat pels atacs dels seus aficionats als jugadors del Boca
  • CA
Els aficionats del River Plate es lamenten per la suspensió del partit contra Boca Juniors.
Els aficionats del River Plate es lamenten per la suspensió del partit contra Boca Juniors. | EFE

La CONMEBOL ha informat mitjançant un comunicat que ha obert un expedient d’ofici contra el River Plate. La Unitat Disciplinària de la Confederació Sud-americana de Futbol reacciona d’aquesta forma als lamentables incidents protagonitzats pels aficionats millonarios contra l’autocar del Boca Juniors, que van provocar l’ajornament de la tornada de la final de la Copa Libertadores.

 

 

En el text, la CONMEBOL comunica que “el River Plate ha estat notificat” i que ara “té un termini de 24 hores per formular les al·legacions i per presentar les proves en la seva defensa que cregui convenients”. Poc més de dos dies després dels incidents, comencen a arribar les conseqüències legals d’aquest: aquest dilluns, la Fiscalia de l’Argentina ja va detenir la dona que va col·locar bengales al cos d’una nena de nou anys.

 

Per la seva banda, els dirigents de River Plate i Boca Juniors ja són a Asunción per reunir-se amb el president de la CONMEBOL, Alejandro Domínguez, i determinar quan i on es disputarà el partit ajornat. Daniel Angelici, president de Boca, s’agafarà als precedents i persistirà en el seu objectiu d’aconseguir que el seu equip aixequi la Copa Libertadores sense la necessitat de disputar el matx, mentre Domínguez, que ja es va posicionar al costat de River, buscarà un acord perquè la gran festa futbolística que havia de ser el Superclàssic no es vegi tacada pels actes dels afeccionats radicals.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa