Món Esport
El Reus té data de caducitat: dilluns a les 23.59 hores
  • CA
Els jugadors del Reus, durant un entrenament. | Reus Deportiu

El CF Reus Deportiu ja té data de possible caducitat: dilluns a les 23.59 hores. Segons ha informat TarragonaDigital, aquest és el dia i l’hora en què el conjunt tarragoní es dissoldrà si Joan Oliver, màxim accionista del club, no ha trobat un comprador. La greu situació de l’equip català arriba a la seva fi i, ara, el futur de l’entitat està en mans de la paraula del propietari de la Societat Anònima Esportiva.

 

Sempre segons el mateix mitjà, Oliver es va reunir amb els futbolistes aquest divendres i va haver d’acceptar la contundència amb què aquests van negociar la seva possible marxa del Reus. La plantilla va posar contra les cordes l’empresari i aquest es va veure obligat a firmar un acord escrit gràcies al qual els jugadors es podran desvincular de l’entitat a partir del dimarts 23 de gener si la crisi econòmica i institucional d’aquesta no ha tingut solució.

 

Així, si aquest dimarts Oliver no pot demostrar que ha venut la SAE, el futur de l’entitat quedarà sentenciat i no caldrà esperar a la resolució de l’expedient disciplinari de LaLiga per certificar que el conjunt tarragoní és expulsat de la competició professional i, per tant, acaba la campanya abans d’hora, quan aquesta ha arribat al seu equador.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa