Món Esport
El Reus es rebel·la amb una manifestació liderada per Clifton Onolfo
  • CA
L’afició del Reus Deportiu, durant un partit d’aquesta temporada | REUS DEPORTIU

Prop de 400 seguidors del Reus Deportiu han protestat aquest dissabte al vespre a la Plaça Prim de Reus contra les mesures dictaminades pel jutge de disciplina social de la Lliga, que han apartat el Reus de la Segona Divisió durant tres anys. Encapçalats pel nou propietari de l’entitat reusenca, Clifton Onolfo, els seguidors han entonat crits de protesta contra la patronal del futbol espanyol i l’antic propietari del club, Joan Oliver. 

 

Onolfo, per la seva part, ha demanat una reunió amb el president de la Lliga, Javier Tebas, per tal d’exposar el projecte que l’empresa US Real State vol realitzar a Reus. Onolfo a reiterat el seu compromís amb l’entitat roig-i-negre, assegurant que volen tirar “endavant el projecte” i deixant clar que han vingut “per quedar-se”. Diversos aficionats van entonar càntics al seu favor, i també li van demanar fotografies. 

 

El passat dimecres, el Reus i el bufet d’advocats Cuatrecasas van presentar al Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) l’apel·lació de la sanció del Jutge Social de LaLiga contra el CF Reus i també la petició de la suspensió cautelar de la mateixa. Divendres, però, el TAD va denegar la suspensió cautelar. El club, mitjançant l’apel·lació presentada dimecres passat, continuarà treballant per preservar els seus drets i revertir aquesta injusta sanció que perjudica greument el futur de l’entitat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa