Món Esport
El pare de Neymar esclata i defensa el seu fill després de ser lesionat
Neymar Jr, durant un partit amb el PSG. | EFE

El pare de Neymar Jr ha dit “prou” i ha fet un pas endavant per defensar el seu fill de les constants crítiques que rep pel seu joc. El progenitor de l’extrem del PSG ha fet una contundent publicació a les xarxes socials en la qual ha fet públic el seu enuig amb els mitjans de comunicació i els aficionats del món del futbol en general, que acusen el brasiler de “llançar-se a la piscina” abans de criticar la duresa que, certament, molts rivals emprenen contra ell per frenar-lo.

 

Cal destacar que Neymar torna a estar lesionat per culpa de les faltes que rebre durant el partit de Copa contra l’Estrasburg. L’atacant ha encès les alarmes a París, ja que s’ha tornat a fer mal al cinquè metatarsià del peu dret i podria tenir la mateixa lesió que, la temporada passada, el va mantenir tres mesos de baixa. Això, evidentment, ha enfadat i molt el seu pare, cansat “d’aquest sistema socialista del futbol”.

 

La publicació del pare de Neymar a Instagram

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copa de 2014. Uma entrada desproporcional e sem sentido. Tudo bem, aceitamos o destino, nada a fazer. Pensamos, oramos e chegamos à conclusão que meu filho até deu sorte porque poderia estar em uma cadeira de rodas. Graças a Deus não foi o que aconteceu e seguimos em frente. Copa de 2018. Um pisão em seu tornozelo quando fora de jogo. Disseram que não houve nada e que, pelo contrário, ele simulou. Tinha VAR, tinha o mundo inteiro vendo, mas enfim ele acabou considerado “culpado”. . Copa da França 2019. 4 faltas consecutivas, no mesmo lance (!!) até conseguirem provocar o desequilíbrio dele e posteriormente a torção. Se cair, meu filho é “cai-cai”. Se ele se proteger fugindo da falta é simulação e se “simular”, meu Deus, é terrivelmente contestado. Acompanho meu filho em seus jogos há muitos anos, sem faltar a nenhum deles. Quando ele era criança, vendo que era mais franzino que seus adversários sempre o alertei sobre divididas: “Nunca as enfrente, lei da física, vai perder. Se quiser vencer chega antes e se não puder evitar o contato, que esteja no ar. Um graveto no ar não se quebra, porém apoiado no solo facilmente se dobrará” ! Conselho de um pai. Uma pancada por trás, como em 2014 não há conselho que o proteja, essa proteção precisa ser feita pela arbitragem. Um pisão fora do jogo não tenho como proteger, precisa ser feito pela arbitragem. Faltas consecutivas, típicas de um anti-jogo, também não temos como proteger, tem que ser feito pela arbitragem !! Não é choro de pai não, é cansaço desse sistema socialista no futebol, “todos iguais”. DRIBLAR NÃO PODE ? TER TALENTO NÃO PODE !! Cansaço de alguns meios de comunicação mais preocupados em “vender” matérias. Sabe… como sempre a vida continua, o futebol também, e os babacas de plantão, que se dizem especialistas em futebol, continuarão realizando enquetes perguntando se “o Neymar merece apanhar”. Lamentável, pra dizer o mínimo porque a vontade é de lhes mandar a m….; Meu filho, como sempre, já se levantou e começou de novo. Aproveitem agora e guardem o veneno. Mas se preparem porque, como sempre, ele voltará mais forte.

A post shared by Neymar Pai (@neymarpai_) on

 

“Mundial del 2014: Una entrada desproporcionada i sense sentit. Pensem, orem i arribem a la conclusió que el meu fill fins va tenir sort perquè podria estar en cadira de rodes. Gràcies a Déu això no va ser el que va succeir i vam seguir endavant.

 

Mundial del 2018: Una trepitjada en el seu turmell quan el joc ja s’havia aturat. Es va dir que no va haver-hi res i que, per contra, ell havia simulat. Hi havia VAR, tenia el món sencer veient-lo, però a ell se’l va considerar culpable.

 

Quatre faltes consecutives en la mateixa jugada fins a aconseguir provocar el desequilibri i, posteriorment, la lesió. Si el meu fill cau, es diu que s’ha llançat a la piscina. Si ell es protegeix de la falta és simulació. Acompanyo el meu fill des de fa molts anys, sempre li vaig advertir que evités les jugades dividides. Un cop com el del 2014 necessita ser protegit per l’àrbitre.

 

No és la queixa d’un pare, és cansament d’aquest sistema socialista del futbol. Estic cansat d’alguns mitjans, més preocupats de vendre que d’una altra cosa. Molts diuen que Neymar mereix rebre. Em sembla lamentable, la meva voluntat és enviar-vos a la merda. El meu fill, com sempre, ja es va aixecar i va començar de nou. Aprofitin ara i guardin el verí. Però preparin-se perquè, com sempre, tornarà més fort”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa