Món Esport
El Manlleu acomiada el porter que va agredir un àrbitre
  • CA

El Manlleu ha anunciat l’acomiadament fulminant d’Iván González, el porter que durant el partit contra el Sant Cugat va agredir un àrbitre després que aquest li anul·lés un gol. El club català ha lamentat i condemnat l’actuació del futbolista i ha anunciat que deixa de comptar amb els seus serveis.

 

En els últims segons del partit, González va pujar a rematar un córner a favor per intentar igualar el partit (el resultat era de 0-1). Ho va aconseguir, però l’àrbitre va considerar que ho havia fet amb la mà i va invalidar la diana. En calent, la reacció del porter va ser lamentable.

 

Aquest ha estat el comunicat del Manlleu: “L’AEC Manlleu, davant el succeït el passat diumenge en el transcurs del partit de Primera Catalana entre el primer equip i el Sant Cugat, lamenta i condemna l’actuació del jugador i decideix prescindir dels seus serveis de manera immediata. Volem ressaltar que els valors de l’AEC Manlleu estan molt allunyats de la imatge que s’ha donat. L’AEC Manlleu demana disculpes al soci o aficionat que s’hagi sentit ofès”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa