Món Esport
El Madrid hauria fet una oferta per fitxar una experla de la Masia
  • CA
Dani Olmo celebra un gol amb el Dinamo Zagreb. | Dinamo Zagreb

Dani Olmo és un dels futbolistes de moda del futbol mundial. El davanter de Terrassa, als seus 20 anys, és un dels futbolistes pels quals els grans clubs d’Europa s’estan barallant, entre ells el Barça, conjunt que el jugador va abandonar ara ja fa quatre anys, i el Reial Madrid. Com és habitual en aquests casos, l’atacant del Dinamo de Zagreb ja s’està veient envoltat de molts rumors.

 

Les últimes informacions, elaborades i difoses pel diari francès L’Équipe, asseguren que el conjunt blanc ha ofert al Dinamo de Zagreb, el seu actual club, 26 milions d’euros, un més que els que li ha proposat el club blaugrana (25). El mateix mitjà de comunicació informa que el jove futbolista es manté al marge de tot plegat i que no té preferència per cap dels dos equips.

 

L’atacant vallesà ha marcat quatre gols i ha repartit set assistències aquesta temporada. Els seus registres han atret l’interès dels millors clubs d’Europa i sembla que el seu futur no passa pel Dinamo de Zagreb, equip amb qui té contracte fins al 2020.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa