El City s’encalla a Wolverhampton (1-1)

L’absència del VAR a la Premier League ha impedit al Manchester City sumar la tercera victòria en tres jornades (1-1). Els de Pep Guardiola han vist com un gol polèmic de Boly ha avançat el Wolverhampton a la segona meitat i els citizens només han tingut temps d’empatar.

El City ha estat superior com sempre, però també ha estat més imprecís que mai a les àrees: alguna errada de Kompany ha estat a punt de condemnar els visitants en una primera meitat en què Sterling i Agüero han tingut oportunitats clares per premiar el domini del seu equip, però no han aconseguit veure porteria. Si bé és cert que el 0-0 amb què s’arribava al descans no era just amb el que s’estava veient, també ho era el fet que els de Guardiola no han aconseguit recuperar la seva millor versió en cap moment a Wolverhampton.

Les coses s’han complicat pels interessos del conjunt de Manchester, però, quan en el minut 57 Willy Boly ha rematat amb la mà una centrada de Moutinho en un córner i ha superat Ederson. La diana ha trastocat els plans dels de Guardiola, que havien iniciat la represa fent una pressió ofegant al seu rival i que han vist que tenien poc més de mitja hora per capgirar el marcador. Laporte ha empatat el partit deu minuts després, però els visitants no han pogut fer més i s’han deixat els dos primers punts de la temporada.