El City es classifica per les semifinals de la FA Cup amb una remuntada èpica (2-3)
x
La celebració dels jugadors del City al Liberty Stadium | MANCHESTER CITY

El Manchester City ha necessitat una remuntada èpica per classificar-se per les semifinals de la competició de clubs més antiga del món, la FA Cup. El conjunt de Pep Guardiola s’ha imposat al Swansea City (2-3) en un partit d’infart que no s’ha decidit fins els últims minuts. De fet, el City perdia 2-0 en el minut 69. Els gal·lesos s’han avançat amb dos gols a la primera part. El primer, al minut 20, de penal, obra de Grimes. Nou minuts després, ha doblat l’avantatge a través de Celina.

La desfeta del City semblava que es podia consumar tot i haver plantejat una alineació farcida de titulars (Ederson; Walker, Otamendi, Laporte, Delph; Gündogan, David Silva, Bernardo Silva, Sané, Mahrez i Gabriel Jesús). El conjunt de Manchester ha reaccionat quan s’ha vist contra les cordes. Roberts ha salvat una rematada de Silva sobre la línia de gol a la mitja hora de partit, però no ha estat fins els últims 20 minuts que ha començat la remuntada. El City ha començat a fer canvis. Guardiola ha donat entrada a Sterling, De Bruyne i Agüero i ha trobat premi: Bernardo Silva ha escurçat distàncies al minut 69 amb un xut creuat des de dins de l’àrea. Vuit després, ha estat Agüero qui, de penal, ha establert l’empat. A dos minuts pel final, novament el jugador argentí ha culminat la remuntada en rematar de cap una centrada de Bernardo Silva. El City estarà, d’aquesta forma, a les semifinals de la FA Cup que es disputaran a Wembley