El City de Guardiola suma tres punts importants contra el Leicester (0-1)

El Manchester City s’ha imposat al camp del Leicester per la mínima. L’equip entrenat per Pep Guardiola ha decantat el partit per mitjà d’un gol de Bernardo Silva al minut 62. Els citizens sumen tres triomfs consecutius i se situen a un punt del lideratge, que ostenta el Manchester United.

Els visitants han pogut avançar-se al minut 7 per mitjà d’un xut d’Sterling lliure de marca dins l’àrea. Però Schmeichel ha reaccionat perfectament per tapar tota la porteria al davanter i aturar la pilota. Tot seguit, Vardy ha estat punt de marcar. El davanter ha caçat una pilota refusada per Ederson a la sortida d’un córner. La defensa del City ha desviat l’esfèric sota els pals de la porteria.

Al minut 20, Schmeichel ha hagut de tornar a lluir-se per evitar que un xut de Bernardo Silva des de la frontal acabés en gol. El tram final de la primera meitat ha estat dominat per l’equip de Pep Guardiola, que ha arribat a l’àrea rival amb freqüència. Tot i això, el Leicester ha estat punt d’avançar-se just abans del descans en una jugada de contracop. Cancelo ha estat providencial en aquesta acció per evitar que Vardy rematés a plaer dins l’àrea.

Els locals han fregat el gol començar el segon temps. Barnes ha rematat de cap dins l’àrea i ha enviat la pilota al travesser. Però qui ha acabat fent la primera diana del partit és Bernardo Silva pel City. El portuguès ha caçat una pilota morta dins l’àrea quan Schmeichel estava a terra i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Sembla que aquesta era l’única manera de batre al porter del Leicester avui.

Els locals han buscat el gol a la desesperada als últims compassos del partit sense èxit. Al minut 75, Lookman ha fet un xut lliure de marca dins l’àrea, però Ederson ha impedit l’empat amb una gran aturada. Al tram final de partit, Iheanacho ha rematat de cap ben posicionat, però no ha aconseguit dirigir la pilota entre els tres pals.