El City de Guardiola, a punt de ser sancionat sense fitxar fins al 2020

Segons la premsa britànica, els 'citizens' seran castigats durant dues finestres de mercat per haver incomplert la normativa relativa als traspassos de futbolistes menors d'edat

Pep Guardiola, durant un partit del Manchester City.

Pep Guardiola, durant un partit del Manchester City. | EFE

El Manchester City de Pep Guardiola està a punt de patir un contratemps. Aquest divendres, bona part dels mitjans de comunicació britànics –entre d’altres, el The Sun o Mirror– asseguren que els citizens seran sancionats per la FIFA amb dues finestres de mercat sense poder fitxar per haver incomplert la normativa relativa als traspassos de futbolistes menors d’edat.

 

Sempre segons les mateixes informacions, d’aquí a una o dues setmanes l’equip de Guardiola serà castigat de la mateixa forma que el Chelsea, que ja sap que no podrà incorporar efectius fins a l’estiu del 2020. La multa ascendirà fins a les 400.000 lliures. Com els blues, els mancunians tindran l’opció de presentar al·legacions, però els casos són força clars i, per tant, hi ha poc marge de maniobra.

 

Cal recordar que aquest no és l’únic procediment obert contra el Manchester City. També en té un altre per saltar-se, presumptament, les regles del fair play financer. De moment, els de Guardiola es mantenen al marge de tot plegat i ja han guanyat la Carabao Cup (Copa de la Lliga), lideren la Premier League i estan classificats per als quarts de la Champions i els de la FA Cup.

Nou comentari