Món Esport
Eibar, Valladolid i Osca baixen a Segona Divisió
  • CA

L’altra cara de la moneda. Eibar, Valladolid i Osca jugaran la temporada vinent a la Segona Divisió. Tot i això, l’equip basc ja havia signat el seu descens la jornada passada en perdre a València per 4 a 1. Osca i Valladolid, per la seva part, havien comprat molts números a la rifa, ja que els seus respectius partits eren davant València i Atlètic de Madrid.

Eibar

Els bascos feia anys que sobrevolaven la desgràcia, i aquest any s’ha fet oficial. Els jugadors de José Luís Mendilibar han acabat cuers de la Primera Divisió després d’una temporada molt difícil. Els bascos feia set anys que jugaven a Primera Divisió.

Valladolid

L’equip del català Sergio González va pujar a la màxima categoria l’any 2018 i havia ofert un rendiment molt decent durant aquests tres anys. Així i tot, el conjunt de la capital castellana s’ha enfonsat en el tram final d’aquesta temporada. L’últim partit davant d’un Atlètic que es jugava el títol ha estat cop de gràcia.

Osca

Els aragonesos han tingut possibilitats de salvar-se fins a l’última jornada de Lliga. L’equip aragonès ha signat una resistència que podria ser considerada com a “numantina” durant el tram final de la temporada, però ha mort a just a la vora. L’Elx, d’altra banda, s’ha salvat a l’últim partit i serà equip de la Primera Divisió la temporada vinent.



Més notícies
Luis Suárez, jugador de l'Atlètic de Madrid | Europa Press
Suárez celebra la Lliga amb llàgrimes i carrega contra Bartomeu
Notícia: Suárez celebra la Lliga amb llàgrimes i carrega contra Bartomeu
Comparteix
L'uruguaià ha recordat l'expresident del Barça després d'aixecar el títol
Antoine Griezmann, a Ipurua | Europa Press
El Barça acomiada la Lliga amb una victòria grisa (0-1)
Notícia: El Barça acomiada la Lliga amb una victòria grisa (0-1)
Comparteix
Els blaugranes vencen l'Eibar per la mínima amb un gol de Griezmann

Comentaris

  1. Icona del comentari de: yomateix a maig 23, 2021 | 11:56
    yomateix maig 23, 2021 | 11:56
    Se dice Huesca. no tiene traducción posible

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa