Eibar, Valladolid i Osca baixen a Segona Divisió

Només els castellans i els aragonesos tenien possibilitat de salvar-se

L’altra cara de la moneda. Eibar, Valladolid i Osca jugaran la temporada vinent a la Segona Divisió. Tot i això, l’equip basc ja havia signat el seu descens la jornada passada en perdre a València per 4 a 1. Osca i Valladolid, per la seva part, havien comprat molts números a la rifa, ja que els seus respectius partits eren davant València i Atlètic de Madrid.

Eibar

Els bascos feia anys que sobrevolaven la desgràcia, i aquest any s’ha fet oficial. Els jugadors de José Luís Mendilibar han acabat cuers de la Primera Divisió després d’una temporada molt difícil. Els bascos feia set anys que jugaven a Primera Divisió.

Valladolid

L’equip del català Sergio González va pujar a la màxima categoria l’any 2018 i havia ofert un rendiment molt decent durant aquests tres anys. Així i tot, el conjunt de la capital castellana s’ha enfonsat en el tram final d’aquesta temporada. L’últim partit davant d’un Atlètic que es jugava el títol ha estat cop de gràcia.

Osca

Els aragonesos han tingut possibilitats de salvar-se fins a l’última jornada de Lliga. L’equip aragonès ha signat una resistència que podria ser considerada com a “numantina” durant el tram final de la temporada, però ha mort a just a la vora. L’Elx, d’altra banda, s’ha salvat a l’últim partit i serà equip de la Primera Divisió la temporada vinent.

Més informació

Comentaris

    yomateix Maig 23, 2021 11:56 am
    Se dice Huesca. no tiene traducción posible

Nou comentari