Món Esport
El porter del City es desfà en elogis cap a Guardiola: “És diferent de la resta”

El porter del Manchester City, Ederson Moraes, s’ha desfet en elogis cap a Pep Guardiola, el seu entrenador des de fa tres temporades, en una entrevista a Sky Sports. “És un gran entrenador que veu el futbol d’una manera diferent a la resta”, ha assegurat, “viu i respira pel futbol i ens ha ajudat a tots a millorar”.

Guardiola ha demostrat que continua deixant la seva empremta en tots els clubs que dirigeix, com ha reconegut el mateix Ederson, i el seu estil no deixa indiferent a ningú. “Li va costar un temps canviar la nostra forma de jugar, però un cop ho va fer l’equip va començar a funcionar a un gran nivell”, ha confessat. 

A més, Ederson també ha volgut explicar de quina forma entén el tècnic de Santpedor la figura del porter en un equip de futbol: “el meu paper al City és el de ser l’onzè jugador de camp”. Tot i reconèixer que això augmenta la dificultat i les exigències del seu paper, Moraes ha reconegut que això els fa ser millors en termes de “construcció de joc i pressió”. Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa