EA Sports elimina Cristiano Ronaldo del seu web

El portuguès apareix a la portada d'un dels seus jocs estrella, el FIFA 2019

L’acusació per violació per part d’una noia nord-americana, Kathryn Mayorga, comença a passar factura a Cristiano Ronaldo. Després de l’anunci que va fer el seleccionador portuguès, que va acordar amb el davanter del Juventus no convocar-lo, almenys, en les properes dues convocatòries, ara ha estat una marca la que s’ha volgut distanciar del portuguès.

 

Es tracta l’empresa nord-americana de videojocs d’EA Sports, fabricant d’un dels jocs de més èxit mundial, el FIFA. Enguany, tenia a Cristiano Ronaldo com a protagonista destacat en la portada del joc, així com en nombrosos apartats del seu web. La seva imatge, però, ha estat esborrada de diferents llocs uns dies després d’haver-se conegut l’acusació per violació.

 

La mateixa empresa va emetre un comunicat on expressaven la seva preocupació pels fets: “Hem vist els preocupants informes sobre les acusacions contra Cristiano Ronaldo. Estem monitoritzant de prop la situació donat que esperem que els jugadors i embaixadors de les nostres portades reflecteixin un comportament que es trobi en sintonia amb els valors de EA”. De moment, tant el jugador com el seu club, el Juventus, s’han mostrat ferms en la seva defensa i han negat els fets. 

Més informació

Nou comentari