Món Esport
El gran dubte de Haaland: Barça o Madrid
  • CA

El jugador de moda, Erling Braut Haaland, acabarà vestint de blanc o de blaugrana. Com a mínim aquesta és la informació que ha transcendit després del dia d’ahir, dijous 1 d’abril, en el qual els representants del davanter noruec del Borussia Dortmund van viatjar a Barcelona per trobar-se amb Joan Laporta i Rafa Yuste, però després també van anar a Madrid per reunir-se amb Florentino Pérez.

Pel que fa a la trobada amb Laporta i segons han informat diversos mitjans de comunicació catalans, Mino Raiola, agent del jugador, hauria explicat que Haaland vol marxar del Dortmund aquest mateix estiu i no contempla cap altra opció que no sigui jugar al Barça o al Reial Madrid. L’aposta de Laporta és clara, mentre que Florentino preferiria Kylian Mbappé i això podria facilitar l’arribada de Haaland al Camp Nou.

En qualsevol cas, l’objectiu del Barça no és incorporar Haaland aquest mateix estiu. El problema és que els 150 milions que demana el Borussia Dortmund són molt difícils de reunir pel club blaugrana i s’haurien de vendre jugadors de pes. És per això que la directiva de Laporta planteja el fitxatge l’estiu del 2022, quan el davanter noruec tindrà una clàusula de rescisió de 75 milions d’euros.

Per poder convèncer el futbolista, el Barça vol entregar a Haaland les claus de l’equip un cop marxi o es retiri Messi. És per això que se li oferiria el millor sou de la plantilla, només superat per l’argentí, o fins i tot el millor de tots si Messi no continua jugant al club blaugrana.



Més notícies
Haaland celebra un gol | EFE
Reunió entre Laporta i el pare i el representant de Haaland
Notícia: Reunió entre Laporta i el pare i el representant de Haaland
Comparteix
S'haurien trobat a Barcelona, segons el diari Sport
Pedri, Griezmann i Dembélé celebren un gol | FC Barcelona
Laporta estaria disposat a vendre tres jugadors de pes per fitxar Haaland
Notícia: Laporta estaria disposat a vendre tres jugadors de pes per fitxar Haaland
Comparteix
La junta directiva estaria elaborant una estratègia per incorporar el davanter noruec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa