El Dormund posa preu a Haaland

L'objectiu del club alemany és dissuadir a qui se'l vulgui emportar aquest estiu

El Dortmund ha posat preu a Haaland, amb l’objectiu d’evitar que es mogui del club alemany. L’equip ha tesat el davanter en 180 milions d’euros, segons ha pogut informar ESPN. Aquesta quantitat, en el context actual de crisi econòmica, tindria per objectiu dissuadir a qualsevol club que se’l vulgui emportar aquest estiu.

D’altra banda, quan el noruec va signar pel club alemany, el representant del jugador, Mino Raiola, va arribar a un acord verbal amb el Dormund perquè faciliti la seva sortida a un preu raonable l’estiu de 2022. Així i tot, la situació econòmica també podria afectar el quadre groc que podria veure’s obligat a vendre jugadors. Fins i tot el mateix Haaland.

El punt clau d’aquest afer seria la classificació del Borussia per a la pròxima edició de la Champions. Ara per ara, els alemanys es troben en cinquena posició, una plaça per sota de les places que donen accés a la màxima competició. En cas de quedar fora de la Champions 2021-2022, l’opció de desprendre’s de Haaland aquest estiu guanyaria pes.

Més informació

Nou comentari