Món Esport
Les divertides declaracions de Guardiola sobre l’alcohol i les festes a Anglaterra
  • CA

Primera roda de premsa de Pep Guardiola després de guanyar la seva tercera Premier League amb el Manchester City. El tècnic de Santpedor s’ha mostrat molt satisfet amb el títol aconseguit i fins i tot sorprès: “No esperava guanyar tres lligues de les quatre darreres temporades. Els rivals són més forts cada temporada i els seus entrenadors són millors”.

De fet, respecte als contrincants que ha tingut, com sempre, ha mostrat admiració. Ha aplaudit la tasca de Jürgen Klopp, tot i que no hagi estat la millor temporada del Liverpool, i ha explicat que l’ha felicitat personalment: “Sempre ha estat una font d’inspiració per a mi. El seu Dortmund o el seu Liverpool m’han convertit en millor entrenador”.

Finalment, Guardiola també ha parlat, amb to divertit, de com es va celebrar el títol a Manchester. “Vam beure, vam ballar i ens vam abraçar, però ho vam fer tot dins de la nostra bombolla”, ha assegurat. Al final, ha fet broma sobre les festes angleses: “Quan van arribar les pizzes va ser el millor moment. Allà només hi ha alcohol, sense menjar, i no ho puc entendre”.



Més notícies
Pep Guardiola, en roda de premsa | Europa Press
Guardiola compra una mansió a Barcelona per 10 milions d’euros
Notícia: Guardiola compra una mansió a Barcelona per 10 milions d’euros
Comparteix
La casa es troba al barri de Pedralbes
Guardiola, entrenador del Manchester City | EFE
El City de Guardiola es proclama campió de la Premier League
Notícia: El City de Guardiola es proclama campió de la Premier League
Comparteix
La derrota del Manchester United els corona de forma matemàtica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa