Món Esport
La policia escorcolla la Federació de Futbol d’Andorra en una operació més àmplia

Segons ha informat aquest dimarts el ‘Diari d’Andorra’, s’han detingut a diverses persones en el marc de l’operació ‘Cautxú‘, per aclarir la presumpte comissió de delictes financers i econòmics i que afecta al món del futbol. Segons aquest mitjà, els agents de la policia han fet diverses entrades i escorcolls en domicilis privats i seus socials d’empreses, entre les quals la Federació de Futbol d’Andorra. Segons apunten algunes fonts properes al cas, entre les detencions hi ha la del secretari de la FAF, Tomàs Gea, possiblement també alts càrrecs de la junta directiva. 

L’operació policial s’ha iniciat aquest dimarts sota la direcció i supervisió judicial. Encara es troba, però, sota secret de sumari. Es busquen elements i documents que puguin estar vinculats al cas. S’acusa als detinguts de delictes econòmics i financers. Suposadament, estarien relacionats amb l’ús indegut dels ajuts que la FIFA i la UEFA atorga a la Federació Andorrana de Futbol. 

Segons ‘Altaveu’, l’operació es denomina ‘Cautxú’ perquè aquest és el material que s’aixeca en alguns dels camps de gespa artificial que s’han construït o remodelat, com l’Estadi Nacional, amb els ajuts dels organismes futbolístics internacionals. La seu de la federació està sent custodiada per diversos policies que no deixen entrar ni sortir ningú de l’edifici. Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa