El discurs viral de Xavi després de la desfeta dolorosa del seu equip al Mundial de Clubs

El tècnic català es va mostrar molt crític amb el seu equip: "És inacceptable, hem de parlar perquè han passat coses imperdonables"

L’Al-Sadd va perdre estrepitosament el partit pel cinquè i sisè lloc del Mundial de Clubs contra l’Espérance de Tunis, campió d’Àfrica, i a Xavi Hernández no li va agradar gens ni mica la imatge del seu equip (2-6). Tant és així que, en la roda de premsa posterior al partit, l’exjugador del Barça va protagonitzar un discurs que ha estat aplaudit a les xarxes socials per la seva sincertitat i l’autocrítica amb els seus jugadors.

Estic trist i contrariat perquè vam jugar molt bé els dos primers partits i en aquest hem sortit sense intensitat. No entenc l’actitud d’avui. Aquesta competició és un premi per a nosaltres i no hem sortit amb aquesta idea. Aquest no és l’Al-Sadd que coneixem. És inacceptable aquesta actitud i estic trist pels afeccionats de l’Al-Sadd. Hem de parlar perquè han passat coses imperdonables“, va declarat el tècnic català després de la desfeta.

Més informació

Nou comentari