Deu positius per coronavirus en la primera onada de tests als futbolistes a Alemanya

La Bundesliga realitza un total de 1.724 proves a futbolistes i treballadors dels clubs com tècnics, metges o fisioterapeutes

La Lliga Alemanya de Futbol (DFL), que agrupa els 36 clubs de les dues màximes categories del futbol alemany, ha registrat un total de deu positius per coronavirus en la primera onada de proves, realitzada entre tots els equips per avaluar la possible represa de la Bundesliga. Segons ha explicat la DFL en un comunicat, en aquesta primera ronda de tests s’han realitzat un total de 1.724 proves a futbolistes i treballadors dels clubs com tècnics, metges o fisioterapeutes.

“S’han identificat deu casos d’infecció, s’ha informat les autoritats sanitàries i s’han pres les mesures adequades, com l’aïllament de les persones que han donat positiu, que han dut a terme els clubs d’acord amb els requisits de les autoritats sanitàries locals”, ha explicat l’organisme en la nota informativa. La Bundesliga realitzarà aquesta setmana una segona onada de tests que tindrà la missió afegida de reduir la possibilitat de falsos negatius.

“Les proves realitzades en els darrers dies han servit per proporcionar seguretat addicional i protegir els jugadors de la millor forma possible contra el coronavirus. Durant les pròximes setmanes i mesos se seguiran implementant les mesures acordades en la vida quotidiana dels clubs i en l’esfera privada. En cas de resultats positius, la decisió sobre les mesures a prendre recau en les autoritats sanitàries locals”, ha recordat la Lliga Alemanya de Futbol.

Més informació

Nou comentari