Detinguda l’aficionada de River que va amagar bengales al cos d’una nena
Una aficionada del River Plate col·loca bengales al voltant d'una nena de nou anys.
Una aficionada del River Plate col·loca bengales al voltant d’una nena de nou anys. | Captura de pantalla

La passió argentina ha deixat, aquest cap de setmana, unes imatges lamentables. Els afeccionats del River Plate van llançar tota mena d’objectes contra l’autocar del Boca Juniors i van impedir així que es jugués la tornada de la final de la Copa Libertadores a El Monumental. Molts seguidors van haver de desallotjar l’estadi després que el partit fos ajornat, entre ells una dona que s’havia fet viral en la prèvia del matx per col·locar bengales al cos d’una nena de nou anys amb l’objectiu d’evitar els controls de seguretat.

 

 

En veure les imatges, la Fiscalia va iniciar una investigació per reconèixer la dona, la identitat de la qual no ha estat revelada, i quan ho ha aconseguit fer l’ha detingut. Segons el comunicat del Cos d’Investigacions Judicials de la Ciutat (CIJ), la protagonista va posar en risc la vida de la menor a qui està obligada a protegir, quelcom penat pels articles 106 i 107 del Codi Penal argentí. La dona s’enfronta a una pena d’entre dos a sis anys de presó.

 

“El software de tractament de les imatges i el treball amb les xarxes socials ha estat clau. En el vídeo revelat es va poder detectar un rellotge en la persona que col·locava bengales a la menor, objecte que també es va identificar en una altra imatge associada a la investigada“, ha explicat el CIJ mitjançant un comunicat mentre l’Argentina espera una decisió sobre la data en què es decidirà el campió d’Amèrica.Nou comentari