Món Esport
El serial que mai s’acaba: es torna a ajornar el Deportivo-Fuenlabrada
  • CA

Nou capítol del serial de l’estiu. Quan LaLiga ja havia decidit que el Deportivo-Fuenlabrada es jugaria i ho faria el dimecres 5 d’agost a les 20h, els gallecs han demanat un ajornament que s’ha aprovat. L’equip entrenat per Fernando Vázquez considera que no se’ls ha avisat amb prou temps de marge i necessiten més dies per preparar el partit. La nova data serà el divendres 7 d’agost.

Amb això es confirma un dubte que hi havia a l’aire, que era què faria el Deportivo de la Corunya amb aquest partit. Una idea possible era que els gallecs es neguessin a jugar el duel per intentar pressionar LaLiga per repetir la darrera jornada de Segona Divisió i que aquesta fos realment unificada. Ara però, sembla que els de Fernando Vázquez estan disposats a disputar aquest partit.

A la vegada, caldrà saber si aquesta modificació afecta el play-off d’ascens a Primera. A priori, hi hauria d’haver dies suficients per preparar-lo, ja que el seu inici està programat pel 13 d’agost, però tot podria canviar. És el serial de l’estiu i de ben segur que, malgrat que es juguin els partits pertinents, encara portarà cua durant molt temps.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa