El serial que mai s’acaba: es torna a ajornar el Deportivo-Fuenlabrada

Els gallecs han demanat que es canviï la data perquè s'havia anunciat amb poc marge d'antelació

Nou capítol del serial de l’estiu. Quan LaLiga ja havia decidit que el Deportivo-Fuenlabrada es jugaria i ho faria el dimecres 5 d’agost a les 20h, els gallecs han demanat un ajornament que s’ha aprovat. L’equip entrenat per Fernando Vázquez considera que no se’ls ha avisat amb prou temps de marge i necessiten més dies per preparar el partit. La nova data serà el divendres 7 d’agost.

Amb això es confirma un dubte que hi havia a l’aire, que era què faria el Deportivo de la Corunya amb aquest partit. Una idea possible era que els gallecs es neguessin a jugar el duel per intentar pressionar LaLiga per repetir la darrera jornada de Segona Divisió i que aquesta fos realment unificada. Ara però, sembla que els de Fernando Vázquez estan disposats a disputar aquest partit.

A la vegada, caldrà saber si aquesta modificació afecta el play-off d’ascens a Primera. A priori, hi hauria d’haver dies suficients per preparar-lo, ja que el seu inici està programat pel 13 d’agost, però tot podria canviar. És el serial de l’estiu i de ben segur que, malgrat que es juguin els partits pertinents, encara portarà cua durant molt temps.

Més informació

Nou comentari