Món Esport
El Deportivo-Fuenlabrada es jugarà
  • CA

El Deportivo-Fuenlabrada es jugarà. El Comitè de Competició ha autoritzat la disputa d’aquest enfrontament per al pròxim dimecres 5 d’agost, segons ha avançat el diari AS. Si bé ja havia transcendit aquesta informació a través de La Voz de Galicia, el Deportivo de la Corunya ha pres la decisió de no presentar-se als tests de coronavirus del dilluns 3 d’agost i semblava que amb això podrien continuar lluitant per la seva reclamació de repetir la jornada sencera.

Tanmateix, LaLiga vol tancar aquest serial de seguida i que el partit es jugui ja per poder començar el play-off d’ascens a Primera Divisió més d’hora que tard. Si el Depor decidís no presentar-se a aquesta cita, cosa que ja han avisat que faran, la victòria es donarà automàticament al Fuenlabrada per 3-0 per manca de rival. Així, els madrilenys entrarien a la zona del play-off d’ascens de la classificació i deixarien l’Elx fora d’aquesta plaça. Els alacantins ja han rebutjat aquesta opció, perquè consideren que “el principal infractor no pot ser el major beneficiari”.

Qui sí que es veuria beneficiat, de forma relativa, per aquesta decisió és el Girona. El conjunt català hauria d’haver disputat el play-off d’ascens la darrera setmana i la incertesa en la que viuen està començant a cansar els futbolistes, segons va reconèixer el director esportiu, Quique Cárcel, a TV3. Sigui com sigui, els blanc-i-vermells jugaran contra l’Almeria i el Saragossa ho farà contra el Fuenlabrada o l’Elx. Els aragonesos havien demant l’ascens directe del tercer classificat, és a dir, ells mateixos, i que aquesta no sigui la via presa, ja és prou bona notícia per al Girona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa