Món Esport
El Deportivo-Fuenlabrada podria jugar-se de forma imminent
  • CA

El cas Fuenlabrada podria estar a prop de resoldre’s. Després d’haver especulat amb diverses opcions, com la suspensió del partit entre els madrilenys i el Deportivo de la Corunya, l’ascens directe del Saragossa, tercer classificat, o fins i tot una Segona Divisió de 24 equips, LaLiga podria haver pres una decisió definitiva. Segons avança La Voz de Galicia, l’organisme presidit per Javier Tebas hauria fet passar test de coronavirus als jugadors del Depor perquè poguessin disputar el partit pendent contra el Fuenlabrada aquest mateix dimecres.

És a dir, d’aquí a dos dies podria donar-se, per fi, per acabada la fase regular de Segona Divisió i així es podria iniciar el play-off d’ascens a Primera. Cal recordar que Saragossa, Girona i Almeria són tercer, quart i cinquè classificat respectivament, mentre que el Depor ja és equip de Segona B. Així, l’única cosa que queda en joc, i no és quelcom menor, és la sisena plaça de la taula, que dona accés al play-off. Actualment l’Elx n’és el posseïdor, però tot podria canviar si el Fuenlabrada és capaç de guanyar aquest duel contra els gallecs.

L’Elx ja ha mostrat el seu rebuig a aquesta possible solució. Consideren que no seria just, ja que els madrilenys disputarien contra un equip descendit i sense res en joc. Per tant, seria molt probable que el Fuenlabrada tingués moltes més possibilitats de guanyar que en una jornada unificada, on els gallecs encara tindrien la permanència en disputa. En un comunicat oficial, el club alacantí assegura que “el principal infractor no es pot convertir en el major beneficiari”.

Pel que fa al Girona, aquesta notícia pot començar a calmar la incertesa en la que viuen tècnics i jugadors. Quique Cárcel, director esportiu del club català, va afirmar, en declaracions a TV3, que aquesta situació està començant a cansar als futbolistes. El play-off d’ascens hauria d’haver acabat el passat diumenge dia 2 d’agost i, un dia més tard, encara no ha començat i està relativament lluny de fer-ho.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa